O poliklinici

Polikliniku Endimet 2011. g. utemeljio je doc.dr.sc. Zoran Vučinović specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinologije, dijabetologije i bolesti metabolizma.

Poliklinici Endimet se 2019. g. pridružuje doc.dr.sc. Mirjana Vučinović koja vodi novootvoreno Savjetovalište za metabolizam i prehranu.

U Poliklinici Endimet pružamo dijagnostiku i liječenje šećerne bolesti, osteoporoze, bolesti nadbubrežnih žlijezda, bolesti štitnjače i paratireoidnih žlijezda, bolesti hipofize i spolnih žlijezda.

Nudimo usluge dijagnostike i liječenja i brojnih drugih poremećaja iz širokog spektra endokrinoloških i metaboličkih bolesti. Obavljamo UZV i citološku punkciju štitne žlijezde i OGTT test.

Otvaranjem Savjetovališta za prehranu i metabolizam, Poliklinika Endimet zaokružuje ponudu sveobuhvatne endokrinološke usluge. Uz vodstvo doc.dr.sc. Mirjane Vučinović dobit ćete preporuke i potporu u promjeni načina prehrane i stila života.

Posebnu pažnju obraćamo debljini, vodećem svjetskom zdravstvenom problemu. Debljina je pratitelj, a često i prvi pokazatelj različitih endokrinoloških bolesti. Endokrinološke bolesti i debljina, nagle promjene težine, klimakterij, menopauza praćene su poremećajem u sastavu tijela. Sastav tijela se određuje metodom bioimpedance, a kroz edukaciju prehrambene se navike korigiraju u skladu s vašim metaboličkim profilom.

Endokrinologija

Endokrinologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem i poremećajima metabolizma.

Dijabetes

Dijebetes je složeni metabolički poremećaj obilježen nedostatkom inzulina ili njegovim slabijim djelovanjem koji za posljedicu ima povišenje razine glukoze u krvi.

 

Metabolizam

Metabolizam je skup tjelesnih biokemijskih procesa, potrebnih za održavanje života. Riječ se obično koristi za opis procesa kojima tijelo pretvara hranu u energiju.

 

Call Now Button+385 95 8377 361

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: